Herrar

Herrsektionen

Vallens IF Herr A-trupp 2018 består av drygt 20 spelare. Vårt A-lag spelar i div.5 Bohuslän, dessutom har vi ett andralag som spelar i div.7 Södra Bohuslän.

Vi har börjat bygga en verksamhet som vi tror kan bära riktigt långt. Inom herrsektionen jobbar vi vidare med att försöka skapa förutsättningar för topprestationer och att bygga kontinuitet av det som nu startat. Detta försöker vi åstadkomma genom delaktighet, långsiktighet och förankring. "Pusslet skall pusslas, och alla inblandade har rätt att hjälpa till med bitarna".

Vår A-trupp har förstärkts med Mauritz "Mod" Saengsri och Anders Olausson Ödsmåls IK, Elias Correia Elisedals IS samt Stefan Momenté Stenungsunds IF. Lämnat oss har Felix Jonsson, Stala IF och Jonathan Hartwig Lerums IS gjort. Vi har en ung och mycket lovande trupp som kommer att bli riktigt duktiga om bara tålamod finns bland spelare och ledare.

Till detta kommer vår Utvecklingstrupp som består av ca 30 killar, födda 2000-2003 och spelar med ett lag i Bohuslän P15-17 år div.2 samt ett lag i Göteborg P15/03.

Vill Du kontakta oss - maila till This is a mailto link

Robert Freiholtz, ordförande