Följ sidan "Vallen nytt"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Vallen nytt

(2020-01-09 22:31)
Idag drog både Dam A och Herr A igång på ett blåsigt och regnigt - men snöfritt - Stora Höga IP.

(2020-01-06 18:20)
Claes, som blev 72 år, somnade in efter en tids sjukdom. Vi som haft det stora nöjet att under flera år lärt känna Claes känner en tomhet och saknad efter en uppskattad, klok och omtyckt människa och ledare. För att hedra hans minne kommer vi på ..

(2019-12-16 20:14)
Vi välkomnar Karl Persson till Vallenfamiljen. Karl kommer närmast ifrån Stala IF och har efter lite träning med oss bestämt sig för att spela i blått framöver. Karl är en följsam och brytsäker spelare med god speluppfattning ..

(2019-11-26 20:15)
Vi hälsar Tindra Johansson välkommen till Vallenfamiljen. En trygg spelare med härförarblick och bra passningsspel. Tindra är en ung spelare som kommer från Stenungsunds IF, det kommer bli mycket intressant att hjälpa till och få vara en del i ..

(2019-11-21 08:31)
Vill med detta informera om vad som händer kopplat till vår arena i Stora Höga. Vi har under en längre tid, tillsammans med Stenungsunds HK, drivit frågan om att bygga fler omklädningsrum vilket verkligen behövs för bägge våra verksamheter.

(2019-11-19 16:42)
Diplomerad förening kan beskrivas som en paketering av fotbollens föreningsutveckling. Svensk fotboll vill genom lanseringensätta fokus på vikten av att vi skapar en föreningsmiljö där barn och ungdomar har roligt, är trygga, mår bra och får lära ..

(2019-11-13 12:01)
Varje år hjälper alla som är anslutna till Gräsroten oss att fördela 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten! STORT TACK till all Er som valt att stötta oss. Är Du inte med ännu ..

(2019-11-11 17:27)
Stefan, ett välkänt namn i fotbollskretsar. SIF-kille i botten, men som spelat några år hos oss likväl som att han har pojklandslagsmeriter i sitt bagage. De senaste åren har han varit tränare för SIF:s F04 tjejer. Hans profil är helt i linje hur ..

(2019-11-09 16:55)
Återigen var vi på Sunna, Kyrkesund. Ett härligt gäng Vallenledare fick möjligheten att umgås under trevliga former från fredag eftermiddag till lördag lunch. Fredagen inleddes med Diplomerad förening under ledning av Mikael Wireby ..

(2019-11-07 22:05)
Håkan och Martin fortsätter med Dam A, medan Jibban och Mod gruggar vidare med Herr A. Känns mycket bra att vi får behålla kontinuitet, glädje och jobba vidare mot nya utmaningar. Vi ser fram emot 2020.

(2019-11-04 18:37)
Nu säljer vi Newbody och Spicy Dream kryddor - det går bra att lägga Din beställning direkt på dessa länkar ..

(2019-10-24 11:11)
Alessandro Dahlin och Alexander Sandahl är inbjudna till Benfica, Portugal under höstlovet för att träna med deras akademi. De åker ner tillsammans med vår spelarutvecklare på herrsidan Kristoffer Dennerbrant. Vi hoppas de får ett häftigt äventyr ..

(2019-10-20 17:51)
Över 250 små Vallenspelare på årets ungdomsavslutning, där det bjöds på festis och bulle. Som vanligt delades det även ut medaljer, diplom, träningspris mm. Längst ner ser vi P06 som även fick medaljer för serieseger !

(2019-10-18 12:05)
Vi önskar Magnus Lundberg lycka till i sin nya klubb IK Oddevold. Vallen tackar för en fantastisk säsong, som inte riktigt blev som det var tänkt, men åt det positiva hållet. Saker händer som gör att Du i ett tidigt skede blir vår A-lags målvakt.

(2019-10-17 18:37)
Välkommen till Stora Höga Arena och föreläsning med Ulrica Stigberg.

Filtrera nyheter

År Månad