Ungdomssektionen

2017 har vi 14 träningsgrupper och 32 lag i seriespel på ungdomssidan. Under säsongen drar vi även igång med 10:or. Den breda ungdomsverksamheten är basen som skapar våra slagkraftiga representationslag.

Vi vill ge "upplevelser på vägen", allt är inte fotboll och erbjuda mera ju äldre man blir. Detta kräver både tålamod och insatser. Vi jobbar efter Fotbollens hemligheter och Vallens blåvita trappa.

Utvecklingen av enskilda spelare, som så småningom skall konkurrera om en plats i våra representationslag, är av mycket högre vikt än kortsiktiga resultat för laget.

Vi erbjuder de som ingår i vår verksamhet att utvecklas till harmoniska människor som klarar sej väl både på och utanför fotbollsplanen.

Väl medvetna om vårt sociala ansvar jobbar vi för att skapa en "vi-känsla" hos samtliga  inblandade - såsom ledare, spelare, styrelse, föräldrar, näringsliv mm.

Vi vill att ;

•  alla ungdomar i vårt upptagningsområde som vill spela fotboll skall ges den möjligheten
det skall vara en morot för våra spelare att kunna avancera till attraktiva seniorlag i egna föreningen
de som väljer att inte fortsätta upp till seniorverksamheten har fått positiva upplevelser och ljusa minnen att med sej framöver i livet