Damer

Damsektionen

Vallens Dam A-trupp 2022 består av ca 25 spelare. Vårt A-lag spelar i div.3 Bohuslän-Dal, dessutom har vi ett andralag som spelar F19 div.1 Västergötland.

Vi har börjat bygga en verksamhet som vi tror kan bära riktigt långt. Inom damsektionen jobbar vi vidare med att försöka skapa förutsättningar för topprestationer och att bygga kontinuitet av det som nu startat. Detta försöker vi åstadkomma genom delaktighet, långsiktighet och förankring. "Pusslet skall pusslas, och alla inblandade har rätt att hjälpa till med bitarna".

Vår A-trupp har förstärkts med Annéa Widell från Skärhamns IK. Lämnat oss har en hel del rutin gjort, men det nya lagbygget som startade redan förra året fortsätter. Vi har en ung och mycket lovande trupp, kompletterad med ett par väldigt rutinerade tjejer som kommer att bli riktigt duktiga om bara tålamod finns bland spelare och ledare.

Till detta kommer vår Utvecklingstrupp som består av ett 20-tal tjejer födda 2007 och spelar med ett lag i F15/07 div.3 Dalsland-Bohuslän.

Vill Du kontakta oss - maila till This is a mailto link

Marith Rutgersson, ordförande