Damer

Damsektionen

Vallens Dam A-trupp 2020 består av ca 20 spelare. Vårt A-lag spelar i div.2 Nordvästra Götaland, dessutom har vi ett andralag som spelar div.3 Bohuslän-Dal.

Vi har börjat bygga en verksamhet som vi tror kan bära riktigt långt. Inom damsektionen jobbar vi vidare med att försöka skapa förutsättningar för topprestationer och att bygga kontinuitet av det som nu startat. Detta försöker vi åstadkomma genom delaktighet, långsiktighet och förankring. "Pusslet skall pusslas, och alla inblandade har rätt att hjälpa till med bitarna".

Vår A-trupp har förstärkts med Tindra Johansson och Johanna Steen från Stenungsunds IF. Lämnat oss har Amanda Rees Fager till Halmstad BK, Lova Fredgren till IK Rösssö samt Magdalena Cruz och Ida Wallenius till Ljungskile SK gjort. Vi har en ung och mycket lovande trupp som kommer att bli riktigt duktiga om bara tålamod finns bland spelare och ledare.

Till detta kommer vår Utvecklingstrupp som består av ett 20-tal tjejer födda 2003-2005 och spelar med ett lag i F16/04 div.2 Västergötlands FF och ett lag i F15/05 div.3 Bohusläns FF/Dalslands FF.

Vill Du kontakta oss - maila till This is a mailto link

Marith Rutgersson, ordförande