Herrar

Herrsektionen

Vallens IF Herr A-trupp 2022 består av ca 25 spelare. Vårt A-lag spelar i div.6 Södra Bohuslän, dessutom har vi ett andralag som spelar i div.7 Bohuslän-Dal.

Vi har börjat bygga en verksamhet som vi tror kan bära riktigt långt. Inom herrsektionen jobbar vi vidare med att försöka skapa förutsättningar för topprestationer och att bygga kontinuitet av det som nu startat. Detta försöker vi åstadkomma genom delaktighet, långsiktighet och förankring. "Pusslet skall pusslas, och alla inblandade har rätt att hjälpa till med bitarna".

Vår A-trupp har förstärkts med hemvändarna David Björk och David Enander, målvakten Elton Gustafsson från Stenungsunds IF samt ytterligare några spelare som haft ett upphåll. Dessuom har vi nu igång Matheus Valentim, som kom redan förra året, men utan möjlighet till spel. Vi har en ung och mycket lovande trupp som kommer att bli riktigt duktiga om bara tålamod finns bland spelare och ledare.

Till detta kommer vår Utvecklingstrupp som består av ca 25 killar, födda 2006-2007 och spelar med ett lag i P16/06 nationell serie och ett lag i P15/07 div.3 Bohuslän-Dal.

Vill Du kontakta oss - maila till This is a mailto link

Martin Hesselroth, ordförande