Herrar

Herrsektionen

Vallens IF Herr A-trupp 2020 består av drygt 20 spelare. Vårt A-lag spelar i div.5 Bohuslän, dessutom har vi ett andralag som spelar i div.6 Södra Bohuslän.

Vi har börjat bygga en verksamhet som vi tror kan bära riktigt långt. Inom herrsektionen jobbar vi vidare med att försöka skapa förutsättningar för topprestationer och att bygga kontinuitet av det som nu startat. Detta försöker vi åstadkomma genom delaktighet, långsiktighet och förankring. "Pusslet skall pusslas, och alla inblandade har rätt att hjälpa till med bitarna".

Vår A-trupp har förstärkts med Karl Persson från Stala IF. Lämnat oss har Jonas Högberg och Robin Bäckman till Kode IF samt Johan Kristensson och Hampus Andersson till Groheds IF gjort. Vi har en ung och mycket lovande trupp som kommer att bli riktigt duktiga om bara tålamod finns bland spelare och ledare.

Till detta kommer vår Utvecklingstrupp som består av ca 30 killar, födda 2004-2005 och spelar med ett lag i P16/04 div.4 Västergötlands FF och ett lag i P16/04 div.2 Bohusläns FF/Dalslands FF.

Vill Du kontakta oss - maila till This is a mailto link

Robert Freiholtz, ordförande