Tillsammans är vi Vallen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vallens Idrottsförening
Fotboll
F2013
Vallens Flickor 2013
 
Övernattning 8-9/6
2024-06-04 09:16

Hej alla föräldrar! 

 

Nu är det inte många dagar kvar till vi skall på Ö-Bollen samt ha vår första övernattning!

Några punkter kring främst övernattningen i detta utskick.

 

Vi (lagföräldrarna) ordnar med mat + snacks för lördags kväll samt frukost på söndag morgon.

Vi kommer köpa Pizza ifrån Vallens på lördags kvällen är tanken. men för att vi skall kunna köpa till alla så behöver vi 100:- per barn då inte sponsringen räcker riktigt hela vägen, och det swishar ni gärna omgående till Sofia som håller i inköpen. Detta innefattar även snacks och all övrig mat som inhandlas. Telefon 0708361710 Sofia Sten.

 

Allergier meddelar ni även Sofia på telefon / sms 0708361710 och meddelande om allergier samt swish behöver vara till Sofias kännedom senast torsdag morgon denna vecka då det inhandlas då.

 

Låt inte barnen ta med eget godis, detta för att inte det skall vara några olikheter kring påsar, mängden godis etc. Vi ordnar så barnen får godis på lördagen.

 

ifall tiden och vädret tillåter så tänker vi att ett bad på lördagen är en möjlighet så ta packa gärna med badkläder plus handduk. OBS om några barn som inte är simkunniga meddela Sofia detta också så håller vi ett extra öga där också.

 

Packningen som är värt att ha med är liggunderlag, täcke + kuddar såklart. samt hygienartiklar.

 

Vi skulle  behöva ha minst 2 mammor som kan stötta i övernattningen. Detta för att vi är inte alla ledarna som kan övernatta och för att det är många tjejer som ville övernatta så hade detta  varit väldigt uppskattat om några kan.

 

sist men inte minst ett gott humör så kommer detta bli en riktigt kanonhelg i fotbollens tecken.

 

Några frågor eller funderingar så är det bara att höra av sig till oss så försöker vi svara så gott vi kan. Marcus W 0704442326 / Marcus S 0765271749

 

CAFE

 

Jag vill slå ännu ett slag också gällande cafeveckan v,24 som kommer, Ni som har blivit tilldelade ni måste bekräfta detta till Sofia så vi har bemanning. Kan ni inte, ta kontakt själva med en av reserverna snarast så det inte blir en långbänk utav detta.

 

//Hälsningar Ledarna!

Cafévecka 24
2024-05-13 20:52

Hej allihop!

 

Vecka 24 är det vår tur att ha hand om Caféet igen. Tider enligt nedan.

Det är alltid uppskattat om man vill ta med hembakt att sälja.

 

Caféhandboken finns i caféet för instruktioner, eller följ denna länk:

https://klubbenonline.objects.dc-sto1.glesys.net/zxTkxfaPp25MYrAE/jkwORyJNo2y9kqjBLAGq1WmtCt5ZxpqM9NxaZuUH.pdf

 

När ni kommer till caféet - vänstra dörren används, lås upp, larma av på larmdosan direkt till vänster. Koden står med nyckeln.

 

Den som har tiden dagen efter ansvarar för att få nyckeln av dem som står dagen innan. Kontaktuppgifter finns på Sportadmin.

 

Nyheter för i år är att vi kör KONTANTFRITT, kort eller Swish gäller – givetvis kommer någon med en 20:a så kan man väl ta emot, men ingen växelkassa / skrin kommer finnas.

Kortterminalerna är flyttade till café-delen, borta vid frysarna.

 

 

Man ansvarar för att den tiden man blivit tilldelad blir bemannad, byten görs mellan varandra, alt prata med reserverna.

Kom ihåg att även meddela lagföräldrarna om eventuella byten.

Vi skulle gärna vilja att alla bekräftar sin tid här i kommentars fältet så vi ser att ingen missat att de skall stå.

 

Måndag 10 juni

18.00-20.00 Lova Mikkelsen

 

Tisdag 11 juni

18.00-20.00 Isabelle Tollesson

 

Onsdag 12 juni

18.00-20.00 Faye Abdulla

 

Torsdag 13 juni

18.00-20.00 Henny Persson

 

Fredag 14 juni

INGEN MATCH

 

Lördag 15 juni (DAM A match)

11:00-13:00 Stella Wegdell

12:00-14:00 Tove Ström

13:00-15:00 Svea Kaldemark

13:00-15:00 Laureana Mase

 

Söndag 16 juni

INGEN MATCH

 

Reserver:

Signe Hansson, Lilly Adielsson, Lia Lagergren

 

 

Lycka till!

Lagföräldrarna

Månadsbrev F2013 Vallen
2024-02-19 13:35

 

Hej på er, 

 

Vilken vinterträning vi har och har haft! Vi har tränat två träningar i veckan och tjejerna har haft en fantastisk uppslutning, många på träningarna och stort slit och god kämparanda.

 

Vi ser fram emot inomhuscupen i Myckleby där vi anmält tre lag, nytt för i år är att tjejerna spelar med tre utespelare + målvakt vilket leder till att vi inte kommer kunna kalla hela truppen till cupen utan vi kallar 21 spelare. Sju i varje lag, fyra på plan och så avbytare. Vi ledare har valt att kalla tjejerna utifrån närvaro på träningarna från och med starten på vintersäsongen.

Vi är taggade och känner att det ska bli roligt med cup, tjejerna ser fram emot support från er som kommer och kikar & hejar.

 

Vi hoppas på härliga träningar tillsammans och att våren tittat fram när det i slutet av mars är förhoppningsvis dags för nästa cup och då i Ytterby då vi kommer spela utomhus och 7-7. Vi planerar även in ett par träningsmatcher innan säsongen startar igång och vi kommer som ifjol att spela i 2 olika serier Bohuslän & Göteborg.

 

Vi vill skicka med en go känsla av att vi är inne i ett bra flow tillsammans med tjejerna med stor närvaro och härvaro på träningarna. De fokuserar, kämpar och skrattar tillsammans och det är riktigt gott att se och känna att vi har roligt ihop. Det ger hopp inför en fin vår tillsammans med våra fantastiska fotbollstjejer. Tack för all support från er vuxna och att ni tar dem till och från träningarna och hjälper tjejerna framåt, det är en ynnest att få ha var och en av tjejerna i truppen.

 

Hälsningar Ledarna

Välkommen till nya hemsidan för F2013
2023-12-20 23:52

Nu kör vi vintersäsongen.. träning ute och inne.

Träningsuppehål fram till 7 Januari.